Oudercontact

Kinderopvang Twinkle vindt een goed contact met u als ouder(s)/voogd en het contact tussen u en de pedagogische medewerksters erg belangrijk. Tijdens een rondleiding maar zeker bij de intake wordt er tijd gemaakt om met u in gesprek te gaan.

Voor uw kind bij onze opvang start komen wij graag bij uw kind (en u) langs om een welkomst cadeau te brengen. Tijdens het intake gesprek maken wij hiervoor een afspraak met u.

Indien er thuis veranderingen zijn, zoals een geboorte of een overlijden, een verhuizing of een scheiding, vinden wij het fijn als u onze pedagogische medewerksters op de hoogte houdt. Voor kinderen kunnen dit ingrijpende gebeurtenissen zijn. Als de pedagogische medewerksters op de hoogte zijn, kunnen zij er op in spelen zodra dit nodig is.

Als ouder bent u vast nieuwsgiering hoe de dag van uw kind op de opvang is geweest. Tijdens de opvang houden wij u hiervan op de hoogte. Met de ouder-app ziet u gedurende dag wat uw kind bij ons doet. Onze medewerksters zullen middels korte verhaaltjes en/of foto’s u op de hoogte houden.

Wilt u als ouder een gesprek over uw kind met ons? Laat het ons dan weten, dan plannen wij dit in overleg met u in.