Stagiaires

Kinderopvang Twinkle is een erkend leerbedrijf en beschikt over gekwalificeerd personeel en een duidelijk beleid om stageplekken in te passen in onze organisatie.

Zoek je een veelzijdige stage waar je tijdens je opleiding pedagogiek veel leert en plezier hebt? Twinkle staat er altijd voor open om enthousiaste stagiaires op te leiden! Je wordt opgenomen in ons team en misschien kan je na stage wel bij ons in dienst.

Bij Twinkle stage lopen betekent werken in een dynamische branche waar geen dag hetzelfde is. Wanneer je bij ons stage loopt, ben je net als onze vaste medewerksters verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van onze kinderen. Daarnaast krijg je goede begeleiding en een leuke stagevergoeding.

Wij vinden het belangrijk dat je deskundig en professioneel begeleid wordt, zodat je het maximale uit jouw stage haalt. Je krijgt daarom een stagebegeleider, een pedagogisch medewerkster die werkt op de groep waar je stage loopt. Zij neemt de tijd jou te begeleiden op de werkvloer en in je leerproces. Zij zal jou antwoorden proberen te geven op al je vragen en je duidelijke instructies geven bij de opdrachten die je vanuit school moet vervullen. Zij zal op tijd aangeven waar het goed gaat en waar wellicht je verbeterpunten zitten.

Zoek jij een leuke, stimulerende, uitdagende stage plek? Neem contact met ons en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.